tag:blogger.com,1999:blog-2194240138503963362.post4586605151194708321..comments2024-02-18T06:23:11.552-08:00Comments on Cuina per Compartir: BOMBONS DE XOCOLATAMarionahttp://www.blogger.com/profile/14999704437837387181noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2194240138503963362.post-65215445345472024922020-10-14T10:02:03.454-07:002020-10-14T10:02:03.454-07:00L'autor ha eliminat aquest comentari.Immahttps://www.blogger.com/profile/00050298910544756612noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2194240138503963362.post-59481257345860266112020-10-14T09:59:30.434-07:002020-10-14T09:59:30.434-07:00Bones, et recomano que quan escalfis la xocolata a...Bones, et recomano que quan escalfis la xocolata al microones ho facis a temperatura de descongelació (90ºC), evites que es trenquin els cristalls de la xocolata i que es cremi.A més i pots controlar millor la temperatura ja que no s'escalfa tant. Amb un intèrvals de 2 de minuts aniràs bé. Si queda algun tros amb el calor residual s'acaba de desfer. Moltes gràcies per la recepta.Immahttps://www.blogger.com/profile/00050298910544756612noreply@blogger.com