Total de visualitzacions de pàgina:

28 de febrer de 2015

MANDONGUILLES A LA JARDINERA



La setmana passada vaig fer aquestes mandonguilles a la jardinera, feia molt que no les feia i a casa van agradar molt.
Aquestes mandonguilles les vaig aprendre de la meva mare, queden molt i molt tendres, a mi m’encanten!

La quantitat dels ingredients i els temps de cocció sempre són orientatius, una mica segons el vostre criteri i preferències... És diferent en masses i postres que si la quantitat dels ingredients ha de ser més exacte.

2 de febrer de 2015

PIRULETES DE FULL AMB FORMATGE I PERNIL



Avui us penjo un aperitiu ben senzill i ràpid, unes piruletes fetes amb pasta de full. A la recepta les farceixo de pernil dolç i formatge, però hi podeu posar el farcit que vulgueu (pesto, sobrassada, olivada...)

INGREDIENTS:
·      1 placa de pasta de full quadrada
·      9 talls de formatge (jo agafo tipus “cadí”)
·      9 talls de pernil (jo he fet servir el que venen quadrat per fer “bikinis”)
·      1 ou
·      Pals de brotxeta