Total de visualitzacions de pàgina:

7 d’abril de 2015

PA DE PESSIC II



El dia 6 d' Abril va ser l' Aniversari del meu germà i aprofitant que era el dia de la mona vaig fer decoracions de pasqua.
Vaig utilitzar xocolata i motlles per tal de fer les figures
El pa de pessic no conté lactosa i els intolerants a la lactosa en poden menjar.


INGREDIENTS (UNES 20 RACIONS)

  • 8 ous
  • 300 gr de sucre glaça
  • 100 gr de farina fluixa
  • 100 gr de maizena
  • Ratlladura de dues llimones
  • dos pessics de sal
Primer de tot separar les clares dels rovells i deixar les clares a la nevera mentres preparem la resta.
Posarem els ous i el sucre i batrem fins a doblar el volum.

Seguim batent i anem afegint tota la farina de mica en mica i la ratlladura de la llimona. Finalment afegirem les clares muntades a punt de neu remenant manualment amb molt de compte per tal que ens quedi el pa de pessic ben esponjós.


Posem la massa en un motlle i el deixem coure al forn durant 30 minuts a 170 graus.
I ja el tindrem llest per decorar un cop estigui fred.

BON PROFIT!!!!!!!!!!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada