Total de visualitzacions de pàgina:

21 de març de 2015

QUICHE DE BACALLÀ





Avui us proposo una quiche de bacallà, ingredient que agafa molt protagonisme aquestes dates abans de Setmana Santa.

Us animo a provar-la, és molt senzilla de fer!

INGREDIENTS:

·      250 g de bacallà esqueixat al punt de sal
·      1 porro
·      1 ceba
·      3 ous
·      200 ml de nata líquida
·      80 g de formatge ratllat (jo he agafat 4 formatges)
·      1 base de pasta brisa per quiche (jo la he comprat feta al supermercat)


ELABORACIÓ:

·      Tallem el porro a mitges llunes i la ceba a juliana. Trossegem el bacallà.

·      En una paella posem a escalfar un raig d’oli d’oliva, quan estigui calent introduïm la ceba i el porro i deixem rossejar uns 2-3 minuts, llavors afegim el bacallà i a foc mig deixem coure fins que el bacallà deixi tota l’aigua i llavors s’hagi evaporat. Reservem.








·      Mentrestant, estenem la pasta brisa sobre un motlle per quiche, la punxem vàries vegades amb una forquilla i posem a sobre unes quantes llegums seques (això ho farem per evitar que s’infli). Posem al forn pre-calentat, i courem a 180º uns 20 minuts.




·      Ara, en un bol posem els ous, la nata líquida i el formatge, i batem fins quedar ben homogeni. Llavors afegim el bacallà que hem cuit amb la ceba i el porro, barregem manualment i salpebrem al gust (amb cura perquè el bacallà ja està salat).

·      Un cop treta la pasta brisa del forn, hi abocarem la barreja anterior i courem al forn a 180º uns 40 minuts (podrà variar en funció de cada forn).





Bon profit!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada