PIRULETES DE FULL AMB FORMATGE I PERNIL



Avui us penjo un aperitiu ben senzill i ràpid, unes piruletes fetes amb pasta de full. A la recepta les farceixo de pernil dolç i formatge, però hi podeu posar el farcit que vulgueu (pesto, sobrassada, olivada...)

INGREDIENTS:
·      1 placa de pasta de full quadrada
·      9 talls de formatge (jo agafo tipus “cadí”)
·      9 talls de pernil (jo he fet servir el que venen quadrat per fer “bikinis”)
·      1 ou
·      Pals de brotxeta



PROCEDIMENT:

·      En primer lloc estireu la placa de full, sobre hi poseu els talls de formatge i llavors els talls de pernil.





·      Després enrotlleu la placa de full, i per la part on queda la vora de la placa clavem els palets de brotxeta deixant una distància aproximada d’1 cm.




·      Llavors tallem entre palet i palet, formant així les piruletes. Per acabar les posem en una safata, sobre paper de forn, les pintem amb l’ou batut i les courem al forn a 180º uns 15-20 minuts (que el full quedi daurat, anar vigilant que no es cremi).









Us animo a provar-les. 

BON PROFIT!!!!


Comentaris

Entrades populars