Total de visualitzacions de pàgina:

27 de juliol de 2014

BRAÇ DE PATATA I TONYINA



Avui us presento un plat molt refrescant per aquests dies calorosos d’estiu.
Es tracta d’una base de puré de patata per fer la coberta del braç i farcit de tonyina i d’altres ingredients que podeu modificar segons les vostres preferències.


INGREDIENTS: per unes 3-4 persones

  •      4-5 patates mitjanes
  •       3 llaunes de tonyina
  •       1 pot petit de pebrots del piquillo
  •       1 ceba tendra petita-mitjana
  •       2-3 ous durs
  •       Olives sense pinyol o farcides d’anxova (segons el vostre gust)
  •       Maionesa
  •       1 cullerada sopera de margarina

25 de juliol de 2014

PASTÍS DE PHILADELPHIA (sense cocció)



Hola de nou a tot i totes! Després de molt de temps sense publicar cap recepta nova, avui us poso la recepta de formatge de Philadelphia. És molt senzilla de fer i no cal forn, ja que qualla a la nevera. El faig amb la típica base de galeta i a sobre hi poso una capa de melmelada de maduixa que la faig quallar amb gelatina, però per qui vulgui menys feina hi pot posar directament melmelada tal qual.

No és que m'agradi fer publicitat de cap marca, però jo l'he provat amb Philadelphia i queda molt bo, però si voleu es pot utilitzar qualsevol formatge per untar d'aquest tipus però d'alguna altra marca.

Per ara l'estiu és un pastís fred molt refrescant.

Us animo a provar-lo i espero que us agradi.