Total de visualitzacions de pàgina:

25 de juliol de 2014

PASTÍS DE PHILADELPHIA (sense cocció)



Hola de nou a tot i totes! Després de molt de temps sense publicar cap recepta nova, avui us poso la recepta de formatge de Philadelphia. És molt senzilla de fer i no cal forn, ja que qualla a la nevera. El faig amb la típica base de galeta i a sobre hi poso una capa de melmelada de maduixa que la faig quallar amb gelatina, però per qui vulgui menys feina hi pot posar directament melmelada tal qual.

No és que m'agradi fer publicitat de cap marca, però jo l'he provat amb Philadelphia i queda molt bo, però si voleu es pot utilitzar qualsevol formatge per untar d'aquest tipus però d'alguna altra marca.

Per ara l'estiu és un pastís fred molt refrescant.

Us animo a provar-lo i espero que us agradi.


INGREDIENTS:
·      400 g de formatge per untar Philadelphia
·      75 g de sucre
·      250 ml de nata per muntar
·      150 ml de llet
·      1 sobre de quallada “Royal”
·      1 paquet de galetes (200 g)
·      120 g de mantega
·      1 pot de melmelada (maduixa o fruites del bosc)
·      150 ml d’aigua
·      1 sobre de gelatina

PROCEDIMENT:

1- Base de galeta:
  •        En primer lloc picarem la galeta fins quedar una farina fina, ho barrejarem amb la mantega fossa fins quedar una pasta homogènia, ho posarem a la base del motlle i ho anirem aixafant amb una forquilla o cullera perquè quedi ben compacte.
  •       Ho deixarem reposar a la nevera.


2- Massa de Philadelphia:
  •        En una olla posarem el formatge Philadelphia, el sucre, la nata, la llet i el sobre de quallada. Ho escalfarem a foc mig i ho anirem batent amb la batedora tota l’estona fins que comenci a bullir.
  •        Just quan comenci a bullir ho retirarem del foc i ho avocarem al motlle (sobre la base de galeta), a poc a poc per evitar que la galeta es barregi amb la massa.
  •        Ho tornarem a deixar a la nevera perquè qualli.


3- Cobertura:
  •        En un recipient apte pel foc/vitro triturarem la melmelada amb l’aigua, excepte una tasseta petita on hi posarem la gelatina en remull per hidratar-la.
  •        La mescla de melmelada amb aigua ho posarem al foc a bullir. Quan comenci a bullir retirarem del foc i hi avocarem la gelatina hidratada, barrejarem bé.
  •        Quan hagi refredat una mica ho posarem per sobre del pastís.

-       Finalment tornarem a posar a la nevera i deixarem reposar unes 5-6 hores.
    Servirem fred de la nevera.





    Bon profit!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada