MAGDALENES AMB SUCRE MORENO



INGREDIENTS  (unes 15 magdalenes)


  • 200 gr de farina passada pel col.lador
  • 1 cullerada i mitja de llevat
  • 3 ous
  • 200 gr de sucre moreno
  • 100ml d' oli d' oliva suau
  • 100ml de llet
  • Una llimona ratllada o aroma de llimona

Aquesta recepta la podem fer fàcilment manualment és molt senzilla.Jo he utilitzat una amassadora per estalviar temps.

Primer de tot barrejarem l' oli amb el sucre de canya fins que quedi ben barrejat.

Seguidament afegirem els ous un a un mentre anem barrejant.


Llavors afegim la farina amb el llevat i finalment incorporem la llet


Escalfarem el forn a 250 graus, mentrestant posarem la massa en diferents motlles.Jo faré magdalenes de 2 mides ja que tinc diferents motlles.
Posarem a coure a 180 graus un 10-15 minuts segons la mida de les  magdalenes.
Per decorar-les he desfet xocolata blanca i negra. Ara comença a fer calor i no he fet buttercream ni crema de mantega.
Cadascú al seu gust, soles també estan molt bones!!!!!

BON PROFIT!!!!!!!!





Comentaris

Entrades populars