Total de visualitzacions de pàgina:

24 de febrer de 2013

BROWNIE CHEESCAKE




INGREDIENTS

BROWNIE
  • 85 gr de mantega desfeta a temperatura ambient
  • 30 gr de cacau en pols
  • 175 gr de sucre glace
  • 2 ous
  • 135 gr de farina passada pel colador
  • un grapat de nous
CAPA DE FORMATGE
  • 285 gr de formatge d' untar
  • 50 gr de sucre glace
  • 2 ous
  • 1 cullerada d' extracte de vainilla

22 de febrer de 2013

CARBASSONS FARCITS DE BACALLÀ



























Avui he provat un plat nou, els carbassons sempre els havia farcit de carn picada, però avui ho he provat amb bacallà. I han quedat molt bons!!


INGREDIENTS:

·      2 carbassons grans
·      1 ceba
·      1 tomàquet
·      1 gra d’all
·      200 g de bacallà dessalat
·      1 cullerada de farina
·      100 ml de llet
·      Formatge ratllat

20 de febrer de 2013

FARCELLS DE CREMA


INGREDIENTS
  • Una placa de pasta de full
  • Crema pastissera
  • Sucre glacé
Tallarem la pasta de full de mida d' una targeta.
 Hi seguidament hi posarem una mica de crema i farem la forma dels farcells, tot unint les quatre vores i finalment sellant tot el farcell per tal que a l' hora de coure no ens surti la crema per les vores.


La crema millor fer-la el dia abans. Per veure la recepta cliqueu.
Escalfem el forn a 180 graus i els courem. fins que estiguin rossos (abans de posar-los al forn els pintarem amb una micad' ou). Un cop cuits els deixarem refredar i elsdecorem amb el sucre glacé
BON PROFIT!!!!!!!!!!!!!

18 de febrer de 2013

MAR I MUNTANYA

 

Bon dia a tothom aquesta recepta me la va explicar la Conxita, i hem va dir que era molt fàcil i bona.
I aquí la teniu, gràcies Conxita avui per dinar ens ho menjarem.

INGREDIENTS
  • Un pollastre amb vuit talls i sense  pell, en el meu cas he fet 4 cuixes
  • Gambes i escamarlans
  • sal i pebre
  • farina 
  • Aigua
Per la picada
  • Un bon grapat d' ametlles torrades
  • 3 galetes 
  • 2 o 3 dents d'all
  • xocolata negre ratllada
  • Una ceba de Figueres

15 de febrer de 2013

COCA D' AMETLLES

INGREDIENTS

  • 200 gr de farina d'ametlla
  • 200 gr de sucre
  • 6 ous
  • Ratlladura d' una pell de llimona i una de taronja
  • Sucre glacé per la decoració
  • Trossets de xocolata

12 de febrer de 2013

CREPES DE XOCOLATA THERMOMIX


INGREDIENTS

  • 500cc de llet
  • 250 gr de farina
  • 2ous
  • una cullerada d' oli d' oliva
  • un pessic de sal
  • un pessic de sucre

CREPES DE XOCOLATA


INGREDIENTS

  • 500cc de llet
  • 250 gr de farina
  • 2ous
  • una cullerada d' oli d' oliva
  • un pessic de sal
  • un pessic de sucre

10 de febrer de 2013

PATATES XIPS


Tant pot ser un aperitiu com un acompanyant per un segon plat. És molt fàcil i bo i mengem una mica més sa!!!.
L' altre dia vaig recordar que la meva mare quan érem petits els caps de setmana  a vegades ens feia aquestes patates i ens agradaven molt!!!! i vaig pensar de fer-les, aquí les teniu a petits i a grans els agrada moltíssim.

No calen gaires explicacions....... tallarem les patates ben fines amb un tallador o manualment si teniu traça!!!
Fregir-les amb oli abundant i calents durant uns minuts, treure-les del foc i deixar-les amb paper de cuina per tal de què treguin tot l' oli sobrant i salar-les al gust.

PASTISSETS DE XOCOLATA

























INGREDIENTS PEL FARÇIT DE XOCOLATA
  • 500 cc de nata
  • 450gr de xocolata negre
  • 200 gr de xocolata amb llet

3 de febrer de 2013

BUNYOLS DE VENT 2




INGREDIENTS

  • 500 ml. de llet
  • 120 g. de mantega
  • 150 g. de farina
  •   4 ous
  • sal
  •   dos pessics de matafaluga en pols
  • oli d'oliva per fregir
  • sucre (per arrebossar els bunyols)

2 de febrer de 2013

LLUÇET AL FORN

Us presentem un plat baix en calories fet amb lluçet fresc de Roses.
He demanat la peixatera que hem treies les espines , capi tripa.
En  una plata  de forn posem una base de ceba de Figueres tallada a làmines (2 cebes), partim 2 tomàquets per la meitat i afegim una mica de sal i un raig d' oli d'oliva .
Escalfem el forn a uns 200 graus i deixem coure una estona abans de posar el peix ja que aquest no necessita gaire temps de cocció.
Mentrestant fem una pica amb all i Julivert i una mica de sal i la posem a sobre de cada lluç.
Finalment un cop tenim les verdures una mica cuites afegirem el lluç i les cloïsses (si tenim vi blanc també li podem afegir un raig ens quedara més gustós).
Deixem coure una estona, uns 5-10minuts  i llest per menjar

BON PROFIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!