Total de visualitzacions de pàgina:

22 de desembre de 2013

MINICUPCAKES DE LLIMONA AMB GANACHE DE XOCOLATA




INGREDIENTS

Per la magdalena:
-250 gr de farina
-110 gr de mantega a temperatura ambient
-225 gr de sucre glacé
-2 ous
-100ml de llet
-1 cullerada d'aroma de vainilla
-1 cullerada de postres de bicarbonat
-un suc d' una llimona i la ratlladura
-Una cullerada i mitja de llevat



Ganache de xocolata:
-200ml de nata per muntar
-200gr de xocolata per desfer sense llet

Per fer el minicupcake:
Per començar farem el suc de la llimona i el posarem a la llet i ho deixarem reposar.

Seguidament posarem la mantega en una batedora fins que ens quedi cremós, seguidament afegirem el sucre i seguirem batent.

Seguidament afegirem els ous un a un, no el posarem fins que l'anterior estigui ben incorporat.En el meu cas he utilitzat una amasadora i utilitzarem la pala.

Un cop incorporats els ous afegirem la vainilla i la ratlladura de llimona

Passarem pel colador la farina juntament amb el llevat i el bicarbonat i afegirem un terç de la mescla a la massa preparada i ho barrejarem a velocitat lenta.També es pot fer manualment.
Seguidament la meitat de la llet, tornarem amb la farina, l'altre meitat de la llet i finalitzarem amb la farina.




Ja podrem posar la massa als mini motlles amb l'ajuda de dues culleres.
Escalfarem el forn i deixarem coure uns 15 minuts a 180 graus.
I de moment prepararem la crema de ganache de xocolata. La tindrem feta del dia abans.Posarem a arrencar el bull la nata i seguidament afegirem la xocolata a trossets i remenarem fins que es desfaci.
Un cop fred el ganache el muntarem fins que ens quedi textura de mousse i ja ho podrem afegir als minicupcakes amb l'ajuda d' una manega pastissera



BON PROFIT!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada