BOMBONS DE XOCOLATA

BOMBONS DE XOCOLATA BLANCA AMB GANACHE DE RATAFIA I BOMBONS DE XOCOLATA SENSE LLET AMB GANACHE D'AMETLLA


Ideal per fer aquest Nadal!!!!

Us ensenyaré amb fotos la receptar dels bombons de xocolata blanca amb ratafia que es pot aplicar el mateix procés per tal de fer els bombons de xocolata sense llet.
INGREDIENTS

-2 teules de xocolata blanca per desfer
-un raig de ratafia

Pel ganache de xocolata:
-300 de nata per muntar
-300 gr de xocolata sense llet per desfer

En el meu cas he fet 2 motlles de bombons de xocolata blanca i dos de xocolata sense llet amb ametlles.(en venene de diferents formes)

Primer de tot desférem la xocolata blanca amb el microones. Cada 30 segons remenarem la xocolata per tal de què no se'ns cremi.
Farem el mateix procés amb la xocolata sense llet

Seguidament abocarem la xocolata sobre el motlle (la xocolata no ha d'estar molt calenta, la deixarem refredar una mica)
És important que un cop tinguem la xocolata al motlle per tal de què no ens quedi aire donarem uns cops sobre el màrmol i el mourem una mica.

Seguidament posarem el motlle cap per avall per tal de treure la xocolata sobrant
Ho deixarem refredar a la nevera durant uns 15 minuts.

Un cop refredat ho omplirem amb el ganache fet del dia anterior.Per fer-lo posarem la nata a bullir, quan comenci a bullir la retirarem del foc i afegirem la xocolata tallada a trossets i remenarem fins que es desfaci completament.
Un cop  freda dividirem el ganache amb dues parts i en una d'elles afegirem un raig de ratafia i l'altre ametlles tallades a trossets cuites.

Agafarem el ganache de ratafia i amb una cullera omplirem els motlles.

I finalment ho cobrirem amb la xocolata blanca i ja ho podrem posar a la nevera. En un 15minuts ja estaran a punt per desmotllar-los .
Amb l'ajuda d' una espàtula traurem la xocolata sobrant.

BON PROFIT!!!!!!!

Comentaris