FLAM DE PEBROTS AL PIQUILLO AMB GAMBES


Bon dia de tot Sants a tothom!!!!

Avui he fet una recepta del llibre de cuina dels supermercats "Bon Preu", ja que és senzilla i original per fer un bon aperitiu.
Espero que us agradi



INGREDIENTS


  • 4 ous mitjans
  • 20 gr de gambes crues
  • 100gr de lluç
  • 1 llauna de pebrots del piquillo
  • nata (del mateix pes que els ous)
  • 1 ceba petita
Jo he fet la mateixa recepta però amb el doble dels ingredients ja que érem molta gent i aquesta recepta està pensada per a  6 persones.




Primer de tot, talleu la ceba, netegeu els pebrots i talleu-los a tires.Seguidament, coeu la ceba. 

Quan es torni transparent, afegiu-hi els pebrots, unes 12 gambes i el lluç.Salpebreu-ho i deixeu-ho al foc durant uns 5 minuts.

Bateu els ous i la nata.Salpebreu-ho i afegi-ho a la barreja de pebrots, gambes i peix. Passeu tots els ingredients per la trituradora elèctrica

A continuació unteu els motlles amb mantega (es pot fer amb flameres individuals) i afegim més gambes.


Els coem al forn al banys maria a 160-180 graus durant uns 20 minuts.Quan siguin cuits els retirem del forn i els deixem refredar. 

BON PROFIT!!!!!!

Comentaris

Entrades populars