PASTÍS DE XOCOLATA BLANCA I MADUIXES

































Avui us presento aquest pastís tret del llibre de postres d'en Jordi Roca, ell el decora amb gerds i festucs, jo ho he fet amb maduixes. 
Al ser un pastís que no porta farina, el fa apte per celíacs.

INGREDIENTS:
·      100 g de mantega
·      250 g de xocolata blanca
·      5 rovells d’ou
·      6 clares d’ou
·      50 g de sucre
·      Maduixes i sucre glaç per decorar


PROCEDIMENT:

1- Primer munteu les clares a punt de neu, quan estiguin mig muntades afegiu el sucre i acabeu de muntar fins aconseguir una merenga. Reserveu.

2- Desfeu la mantega i la xocolata blanca, llavors afegiu els rovells d’ou mentre aneu remenant.

3- Després hi afegiu la merenga amb molt de compte, barrejant a poc a poc i de baix cap a munt.

4- Prepareu la safata o bé motlles individuals, pinteu-los amb mantega i espolseu-hi una mica de farina. Ompliu els motlles de la barreja (màxim fins la meitat) i enforneu 15-20 minuts a 180º

5- Un cop freds ja els podeu desmotllar i decorar amb maduixes per sobre i sucre glaç.

6- Guardeu-lo a la nevera, ja que fred és més bo.



Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars