Total de visualitzacions de pàgina:

4 de juliol de 2013

MAGDALENES DE XOCOLATA




Magdalena de xocolata

INGREDIENTS
  • 220 gr d'ous
  • 220 gr de sucre 
  • 200cc oli girasol
  • 130 gr de farina
  • 70gr de cacau en pols pur
  • 8 gr de llevat
  • 40 gr de xocolta de 70 º
  • 1 pessic de sal
 Per començar batrem els ous i el sucre fins que ens quedi cremós.Afegirem l' oli de mica en mica, el cacau el llevat i la farina passada prèviament pel col.lador. Barrejarem sense batre.
Deixarem reposar la pasta a la nevera un mínim de dues hores abans no la posem als motlles.

Escalfarem el forn a 20º i courem les magdalenes  durant 10 minuts a 200ºC.



INGREDIENTS BUTTERCREAM DE XOCOLATA



100GR DE CLARES PASTEURITZADES
200GR DE SUCRE glace
300GR DE MANTEGA
250 gr de xocolata negra per desfer
ESENCIA DE VAINILLA


Primer tallarem a daus la mantega i la deixarem reposar a  temperatura ambient abans d' utilitzar-la.
Mentrestant escalfarem aigua al foc per tal de muntar les clares al bany maria.

Mentrestant muntem les clares hi anirem afegint el sucre de mica en mica fins que ens quedi ben lligat. La temperatura de l'aigua no  ha d'arribar a bullir.
Seguidament anirem afegint la mantega i anirem batent fins aconseguir una crema pastosa.

I en el meu cas hi he afegit una mica de la xocolata prèviament desfeta al microones i ho he barrejat .

Un cop feta la buttercream amb la màniga pastissera les decorarem
I BON PROFIT!!!!!!!!!!!!! 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada