Total de visualitzacions de pàgina:

10 de febrer de 2013

PASTISSETS DE XOCOLATA

























INGREDIENTS PEL FARÇIT DE XOCOLATA
  • 500 cc de nata
  • 450gr de xocolata negre
  • 200 gr de xocolata amb llet
Millor prepara aquesta xocolata el dia abans. Es prepara com els ganaxe que he explicat amb altres receptes. Escalfem la nata fins que començi a bullir i retirem del foc i afegim la xocolata i remanen fins que quedi una massa líquida. Deixem reposar i posem a la nevera.
Quan utilitzem la xocolata per omplir el pa de pessic us recomano escalfar-la una mica fins que tinguem una textura líquida.

INGREDIENTS PER LA COBERTURA DE XOCOLATA


  • 300 gr de xocolata negre
  • 150gr de mantega
L' hem de preparar just abans d' utilitzar-lo ja que ens interessa que estigui ben desfet. Desfarem la mantega i la xocolata al bany maria sense deixar de remenar fins que estigui ben desfet. I llest per utilitzar-lo.

INGREDIENTS DEL PA DE PESSIC
  • 3 ous
  • 50gr de sucre
  • 80 gr de farina
Separ la clara del rovell. Batre el rovell amb el sucre fins que tinguem una textura cremosa. Muntar les clares a punt de neu i afegir amb molt de compte a la barreja anterior.Escalfar el forn prèviament a 180 graus i coure durant uns 15 minuts.Escampar la pasta amb no més de 1,5 cm de gruix.
Recomano utilitzar paper de forn per posar el pa de pessic. 

 Un cop el retirem del forn l' omplirem amb la xocolata que teníem feta del dia anterior i enrotllarem el pa de pessic i reservarem al congelador una hora aproximadament.D'aquesta manera la xocolata quedara presa i serà més fàcil tallar-lo.
Tallarem a trossets i seguidament els banyarem amb la xocolata de cobertura.
I deixarem refredar fins que la cobertura estigui dura, i finalment els decorarem i llestos per menjar
BON PROFIT!!!!!!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada