Total de visualitzacions de pàgina:

18 de febrer de 2013

MAR I MUNTANYA

 

Bon dia a tothom aquesta recepta me la va explicar la Conxita, i hem va dir que era molt fàcil i bona.
I aquí la teniu, gràcies Conxita avui per dinar ens ho menjarem.

INGREDIENTS
  • Un pollastre amb vuit talls i sense  pell, en el meu cas he fet 4 cuixes
  • Gambes i escamarlans
  • sal i pebre
  • farina 
  • Aigua
Per la picada
  • Un bon grapat d' ametlles torrades
  • 3 galetes 
  • 2 o 3 dents d'all
  • xocolata negre ratllada
  • Una ceba de Figueres
Primer prepararem la picada, agafarem tots els ingredients menys la ceba i els picarem amb un morter
 Seguidament tallarem la ceba , la fregirem i l'afegirem a la picada

Finalment hi afegim aigua abans de tirar-ho al pollastre
Reservem la picada i comencem a preparar el pollastre . Primer sal pebrem el pollastre i enfarinem el pollastre , les gambes i escamarlans i els fregim amb una paella,
Un cop tot fregit ho posem en una cassola
Seguidament afegirem aigua fins quasibé cobrir el pollastre i afegirem la picada i a foc baix anirà fent la xup-xup durant una hora aproximadament. Fins que quasibé no quedi aigua i la salsa sigui consistent. Anirem provant i rectificant de sal.
Millor el feu un dia per l'altre ja que quedarà més gustos.
BON PROFIT!!!!!!!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada