Total de visualitzacions de pàgina:

2 de febrer de 2013

LLUÇET AL FORN

Us presentem un plat baix en calories fet amb lluçet fresc de Roses.
He demanat la peixatera que hem treies les espines , capi tripa.
En  una plata  de forn posem una base de ceba de Figueres tallada a làmines (2 cebes), partim 2 tomàquets per la meitat i afegim una mica de sal i un raig d' oli d'oliva .
Escalfem el forn a uns 200 graus i deixem coure una estona abans de posar el peix ja que aquest no necessita gaire temps de cocció.
Mentrestant fem una pica amb all i Julivert i una mica de sal i la posem a sobre de cada lluç.
Finalment un cop tenim les verdures una mica cuites afegirem el lluç i les cloïsses (si tenim vi blanc també li podem afegir un raig ens quedara més gustós).
Deixem coure una estona, uns 5-10minuts  i llest per menjar

BON PROFIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada