Total de visualitzacions de pàgina:

22 de febrer de 2013

CARBASSONS FARCITS DE BACALLÀ



























Avui he provat un plat nou, els carbassons sempre els havia farcit de carn picada, però avui ho he provat amb bacallà. I han quedat molt bons!!


INGREDIENTS:

·      2 carbassons grans
·      1 ceba
·      1 tomàquet
·      1 gra d’all
·      200 g de bacallà dessalat
·      1 cullerada de farina
·      100 ml de llet
·      Formatge ratllat



PROCEDIMENT:

·      En primer lloc courem els carbassons, tenim dues opcions: bullir-los sencers en una olla amb aigua i sal, o bé coure’ls al forn partits per la meitat, sal pebrats i amb un raig d’oli d’oliva. A mi m’agraden més cuits al forn.

·      Mentrestant en una paella amb un raig d’oli d’oliva sofregirem la ceba, l’all picat i el tomàquet triturat. Quan estigui ben sofregit afegirem el bacallà desmigat, coem una estona i llavors afegirem la carn del carbassó triturada. Al buidar els carbassons haurem de vigilar de no apropar-nos massa  a la pell i foradar-la.





·      Per acabar afegirem la cullerada de farina, deixarem coure i llavors afegirem la llet i courem uns 5-10 minuts, rectificarem de sal (vigilar perquè el bacallà ja està al punt de sal).




·      Ara ja podrem omplir els carbassons amb el farcit, posarem formatge ratllat per sobre i gratinarem al forn.




BON PROFIT!!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada