Total de visualitzacions de pàgina:

3 de febrer de 2013

BUNYOLS DE VENT 2




INGREDIENTS

  • 500 ml. de llet
  • 120 g. de mantega
  • 150 g. de farina
  •   4 ous
  • sal
  •   dos pessics de matafaluga en pols
  • oli d'oliva per fregir
  • sucre (per arrebossar els bunyols)
Per començar en un cassó hi posarem la Llet, la mantega, la sal  i la matafaluga hi ho posarem al foc remenant fins que tot estigui ben desfet i la llet estigui a punt de bullir .
Passarem la farina per un colador i l'afegirem tota de cop a la barreja anterior remenant fins que se'ns desenganxi la pasta de les vores del cassó.

Després afegirem els ous a aquesta massa. Els afegirem d' un en un cada vegada fins que la massa quedi ben lligada.
 Quedara una massa una mica enganxosa. Escalfarem oli en una paella i ja podrem fregir els bunyols. Farem la forma dels bunyols amb l'ajuda de dues culleres o bé també es pot fer amb una màniga pastissera.
L' oli ha d'estar ben calent i mantenir la temperatura per al de què no se'ns facin massa ràpid ja que ens quedarien crus per dins.

Finalment els passarem per paper absorbent i els rebossarem de sucre.
BON PROFIT!!!!!!!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada