Total de visualitzacions de pàgina:

3 de gener de 2013

LLUÇ A LA CASSOLA


Avui per sopar tenia un lluç  fresc que he comprat avui i no sabia com cuinar-lo.He mirat a la nevera i amb el que tenia he fet aquesta recepta. El resultat ha estat genial, molt suau de gust i us animo que ho proveu.


INGREDIENTS

  • Un lluç a rodanxes, en aquest cas era d' un quiilo
  • Mig pebrot vermell i mig de verd
  • Un tomàquet madur
  • Un porro
  • 3 dents d'all
  • llorer
  • sal
  • Una cullerada sopera de farina
  • un got de vi blanc
  • Fumet de verdura  (que he fet amb mongetes i porro)
  • Per la picada:un tros de torrada, un tros de galeta i quatre ametlles.
Per començar tallem el porro ben petit juntament amb l'all. Escalfarem la cassola amb oli i deixarem coure el porro i l'all fins que quedi daurat, remanant continuament.

Mentrestant tallarem el pebrot a trossets i afegirem a la cassola
 Ho cuinarem a foc lent i seguidament afegirem el tomàquet talllat a daus juntament amb el llorer.
Ho deixarem coure una estona a foc lent i afegirem un polsim de sal i el got de vi. Coure fins que es redueixi.


 Un cop reduït afegirem el brou de verdures i la farina, deixarem coure a foc lent.
Mentrestant fregirem el peix enfarinat abans de posar-lo a la cassola.
I anirem afegint fumet si ens redueix amb excés.Afegirem finalment el lluç i la picada.
Deixar fer la xup-xup uns 20 minuts per tal de què el peix no se'ns desfaci. Si ho deixem massa temps el peix quedara molt desfet.
Ho provem i si cal ho rectifiquem de sal.

BON PROFIT!!!!!!!!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada