Total de visualitzacions de pàgina:

28 d’octubre de 2012

L' HORT DE L' AVI JOSEP


Hem cel.lebrat l'Aniversari de l'avi Josep, i li hem fet un pastís molt especial!!!!

És el nostre primer pastís treballat amb "fondant". Tota la decoració l'hem fet manualment amb el fondant i els tinys alimentaris.
Jo he utilitzat fons de You tube per saber com fer-ho.
https://www.youtube.com/watch?v=ogEot1rPMdQ

La base del pastís és la recepta que habitualment utilitzo omplert amb xocolata fondant.
Com el pastís d'aniversari d'en Jan, us deixo l'enllaç: http://cuinapercompartir.blogspot.com.es/2012/03/pastis-aniversari-den-jan.html

Per la decoració hem utilitzat la base de galetes maria amb mantega, tot simulant la terra de l' hort.

Esperem que us agradi

PER MOLTS ANYS AVI JOSEP!!!!!!!

BON PROFIT!!!!!!!!!!!!

27 d’octubre de 2012

SÍPIA AMB CEBA



És una recepta molt senzilla i gustosa esperem que us agradi.


INGREDIENTS

  • Uns sípia gran
  • 3 cebes de Figueres
  • sal
  • oli d'oliva

21 d’octubre de 2012

TRUFES


INGREDIENTS
  • 100 gr de nata líquida
  • 150 gr de xocolata negre70%
  • 150 gr de xocolata amb llet
  • 50gr de brandy o whisky

9 d’octubre de 2012

7 d’octubre de 2012

BRANDADA DE BACALLÀ



INGREDIENTS

  • Mig quilo de bacallà dessalat
  • 200 gr d' oli
  • 100gr de llet
  • 2 troços d'all
  • Pebre

4 d’octubre de 2012

MAGDALENES DE MATAFALUGA

Avui hem fet la recepta amb la Berta, que s' ho ha passat d' allò més bé i encara millor a l'hora de menjar-ho.


1 d’octubre de 2012

ELS CACAUETS


Com es cultiven els cacauets?, tots estem acostumats a comprar els cacauets al supermercat però ens hem preguntat alguna vegada d' on surten?
Com a curiositat a casa nostre quan érem petits els nostres avis plantaven cacauets per ensenyar-nos d' on sortien i ara n'em plantat perquè ho vegin els nostres fills.
Extret de la Viquipèdia:
"Conreat ja des de temps precolombins. Necessita terrenys flonjos més aviat sorrencs, temperatures altes durant 5 mesos i una pluja equivalent a 500 litres o superior (o regadiu).Els principals països productors són els Estats Units, Argentina, Senegal i Brasil. Els cacauets cal collir-los en l'estat òptim de maduresa i tenen com a problema de conservació la infestació per Aspergillus flavus que produeix una aflatoxina tòxica. També donen sovint problemes d'al·lèrgia especialment si estan torrats."