Total de visualitzacions de pàgina:

23 de gener de 2012

COCA DE RATAFIA


Aquesta coca la he fet amb la base de la típica coca de iogurt afegint-hi 1 ou més i la ratafia. Recordeu que les mesures dels ingredients ho farem amb el got de iogurt buit.
INGREDIENTS:
· 1 iogurt natural
· 2 mesures de sucre
· 3 mesures de farina
· 4 ous
· 1 sobre de llevat
· ¾ de mesura d’oli de gira-sol
· ¾ de mesura de ratafia

LLUÇ AL FORN AMB PATATES

Aquesta és una recepta molt saludable i ideal per dietes baixes en greix. Avui l’he fet amb lluç, però si preferiu algun altre peix li podeu canviar.

11 de gener de 2012

PASTÍS DE POMA

Aquest pastís de poma que us presentem està fet amb pasta de full i crema, molt senzill de fer i boníssim.

7 de gener de 2012

POLLASTRE ROSTIT AL FORN

Aquesta és una recepta  molt senzilla i ràpida de fer i el resultat és boníssim, val la pena que la proveu.

INGREDIENTS

  • 2 pollastres tallats a quarts i sense pell
  • 4 botifarres
  • 7 o 8 cebes petites
  • 6 tomàquets
  • 1 pebrot vermell
  • Sal
  • Pebre
  • Oli
  • Conyac
  • 2 llimones
  • fulles de llorer i romaní

3 de gener de 2012

SUSHI

Aquí us presentem una recepta típica japonesa, un plat original de fer i que admet múltiples combinacions. No és complicat de fer, únicament haurem de tenir una mica de traça a l’hora d’enrotllar-lo!! No us preocupeu si no surt perfecte a la primera ni a la segona... però a mesura d’anar fent agafareu pràctica i segur us acabarà sortint un sushi perfecte!!
Us animo a provar-ho!!
INGREDIENTS:

1 de gener de 2012

COCA DE PEBROTS ESCALIVATS




Aquesta és una recepta rica en Vitamina C, ja que els pebrots vermells en són una font important.
INGREDIENTS:
  •  4-5 pebrots vermells
  • 2-3 grans d’all
  • Sobrassada
  •  Pebre negre, pebre vermell, sal i oli d’oliva
Per la massa:
  •  180 ml d’aigua
  • 120 ml d’oli d’oliva suau
 500 g de farina
  •  2 culleradetes de postres de llevat en pols
  • 1 polsim de sal
Primer posarem els pebrots a escalivar al forn: els untem d’oli d’oliva i els posem al forn calent a uns 180º. Passats uns 20 minuts els hi donarem la volta i els deixarem uns 20 minuts més.
Un cop cuits els retirem del forn, els tapem amb paper d’alumini i els deixem refredar (tapats desenganxaran la pell de la carn i costarà menys de pelar).
Mentre refreden els pebrots podem començar a fer la massa: barrejarem l’oli d’oliva suau amb l’aigua, la farina, el llevat i el polsim de sal, ho amassem bé fins obtenir una massa fina i que es desenganxi de les mans. Ho deixarem reposar uns 20 minuts.
Llavors ja podem començar a pelar els pebrots, en traurem les llavors i els tallarem a tires fines. Els posarem en un bol i amanirem amb oli d’oliva, pebre vermell i negre, sal i els alls picats.
Per acabar posarem la massa en una safata de forn i sobre paper vegetal: l’estirarem amb les mans i li donarem forma, hi posarem les tires de pebrot per sobre i per acabar també hi posarem trossets de sobrassada.


Courem al forn uns 40 minuts a 180º.
Bon profit!!!