Total de visualitzacions de pàgina:

19 de desembre de 2012

EMPANADA DE TONYINA




INGREDIENTS AMB THERMOMIX

FARCIT DE TONYINA
  • 100 gr d'oli
  • 300 gr de ceba
  • 200 gr de pebrots vermells
  • 150 gr de pebrots verds
  • 2 dents d'all
  • 3 tomàquets madurs
  • sal
  • 300 gr de tonyina o qualsevol altre ingredient al gust
Posar tots els ingredients en el vas, excepte la tonyina, i programar 6 segons a velocitat 3 i 1/2. Programar 10 minuts , temperatura 100ºC, velocitat 1. Després  afegir la tonyina i programar 5 minuts, temperatura 100º velocitat 1.
Deixarem refredar abans de fer les empanades.


MASSA DE LES EMPANADES
  • 50 gr d' aigua
  • 50 gr d' oli
  • 50gr de vi blanc
  • 1 ou
  • 3 cullerades de mantega
  • 1 nou de llevat (25 gr)
  • 1 cullerada de sal
  • 450 gr de farina
Posar els ingredients en el vas, excepte l' ou , el llevat i la farina.Programar 2 minuts, temperatura 40 ºC, velocitat 2.Afegir l'ou , el llevat i la farina i programar velocitat espiga 2 minuts.
Estirem la massa fina i amb l'ajuda d' un got fem cercles i muntarem la empanada
I finalment amb l'ajuda d' una forquilla sallarem l' empanada. Pintarem amb ou i ho courem al forn a 200 graus uns 10-15 minuts fins que quedi ros.
Tambè podem fer la empanada grossa, tal i com veureu a la fot, és més ràpid que fer les individuals i el resultat és igual de bó.
Cal tenir en compte que quan fem la massa la dividim amb 2 i estirem amb el curró fins que quedi ben fi.


BON PROFIT!!!!!!!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada