CARXOFES AMB CLOÏSSES




INGREDIENTS (PER DUES PERSONES)

  • 4 Carxofes
  • 400 gr de cloïsses
  • 3 dents d'all
  • Julivert
  • 1 got de vi blanc
  • una cullerada de farina
  • Sal



Per començar netejarem les carxofes i les tallarem amb 4 trossos.
 Les bullirem uns 20 minuts fins que quedin ben tendres.
Seguidament posarem una mica d' oli en una paella i fregirem una mica els alls, quan siguin una mica rossos els hem de treure de l' oli per tal de què no ens donin un gust amarg.

Un cop retirats els alls afegirem la farina i deixarem una mica rossa i ja hi podrem afegir les cloïsses i les carxofes.Un cop les cloïsses es comencin a obrir afegirem un got de vi i la picada de Julivert.
Deixarem fer la xup-xup fins que tot ens quedi lligat i el vi s' hagi evaporat.
BON PROFIT!!!!!!!!!!!!!!!!

Comentaris

Entrades populars