Total de visualitzacions de pàgina:

9 d’octubre de 2012

PASTÍS D'ANVERSARI DE LA TIETA SUSANNA

Recepta adaptada del blog de Martha Stewart

Per molts anys tieta Susanna!!!!!!!!!!!!!!!!!!


INGREDIENTS

 Per la base:
  • 350 gr de galetes de xocolata
  • 170 gr de mantega
  • 50 gr de sucre
  • una mica de sal
Per omplir-lo:
  • 600 gr de  formatge Philadelphia
  • 200 gr de sucre
  • 250 ml de nata per muntar
Pel ganaxe de xocolata
  • 120 gr de xocolata per fondre
  • 120 ml de nata
 L'avantatge d'aquest pastís és que no necessita forn i en una hora com a màxim el podem tenir enllestit

 Per començar farem el ganaxe (ja explicat en altres receptes).Posarem la nata a bullir en un cassó i un cop arrenqui el bull pararem el foc i posarem  la xocolata a trossos , anirem remenant fins que quedi del tot desfeta. I deixem refredar.

Triturarem les galetes de xocolata amb un robot de cuina o les xafem manualment, fins que quedin com pols.
Barrejarem a les galetes el sucre, la sal i la mantega fosa fins formar una massa.
Prepararem un motlle alt ,metàl.lic i li passarem  mantega per tal de què no s'enganxi.
Agafarem la massa de la galeta i la posarem per tot el motlle i aplanarem amb les mans perquè ens quedi ben enganxada al motlle.


 Ja podrem posar el ganaxe a la base i ho posarem a la nevera mentrestant preparem la resta.(el motlle és d' uns 20cm)
Batrem el formatge Philadephia amb una batedora, uns 3minuts. Reduïm la velocitat i afegim el sucre. Tornem a posar velocitat alta durant uns altres 3minuts fins que ens quedi ben esponjós.
Amb la nata ben freda la muntem en un altre bol (no cal que estigui perfectament muntada) i l'afegirem amb molt de compte al formatge que ja tenim preparat.


Posem la barreja en el pastís i deixem refredar a la nevera. Millor fer-ho un dia per l'altre.
Abans de servir-lo cal desmotllar-lo amb compte i llest per menjar
BON PROFIT!!!!!!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada