MAGDALENES DE MATAFALUGA

Avui hem fet la recepta amb la Berta, que s' ho ha passat d' allò més bé i encara millor a l'hora de menjar-ho.




INGREDIENTS
  • 3 ous
  • 125 g de mantega
  • 125 g d'oli de girasol
  • 250 g de sucre
  • 250 g de llet
  • 400 g de farina
  • 20 g d'impulsor (tipus Royal)
  • 1 cullerada petita de matafaluga
  • un pols de sal
Per començar separarem les clares dels rovells. Batrem els rovells amb la meitat del sucre fins que dobli de volum i reservarem.
En un altre recipient hi posarem la resta del sucre i les clares d'ou, i amb l'ajuda d' una batedora ho muntarem a punt de neu.

 En un altre recipient hi posarem la resta d' ingredients i ho passarem pel turmix.

I finalment hi afegirem amb molt de compte la massa que ja teníem feta dels rovells i el sucre, i finalment les clares a punt de neu.
Un cop tot estigui lligat ho posarem a la nevera durant una mitja hora.
Mentrestant esperem que es refredi la pasta, prepararem els motlles de les magdalenes.
Hem utilitzat motlles de paper que recomano que els poseu a dins d'altres motlles (de silicona o altres) per tal de què la magdalena ens quedi ben rodona.
 Omplim 2/3 del motlle i escalfem el forn a 180 graus i només amb la temperatura de baix deixem coure uns 20 minuts.

BON PROFIT!!!!!!!!!!!!!!

Comentaris

Entrades populars