Total de visualitzacions de pàgina:

9 d’agost de 2012

MILFULLES DE CREMA I NATA


INGREDIENTS

Per fer un dels pastissos cal:
  • 1 fulla de pasta de full de forma rectangular
  • Crema pastissera (veure recepta)
  • Sucre per cremar la crema de la superfície del pastís
  • 1 litre de nata per muntar
Estendrem la lamina de la pasta de full i la tallarem per la meitat .Escalfarem el forn a 200º i deixarem coure uns 15-  20 minuts depenent del forn.
Deixem refredar la pasta i l' omplim amb l'ajuda d' una màniga pastissera de crema o de nata el que mes ens agradi.
I llavors posarem l'altre capa de pasta de full i la tornarem a omplir de nata o crema.
I en el cas de lacrema abans de servir-lo la podem cremar amb un cremador (jo he utilitzat un cremador elèctric)
BON PROFIT!!!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada