Total de visualitzacions de pàgina:

19 de juliol de 2012

AMANIDA D'ESTIU


Per fer aquesta amanida hem  aprofitat les verdures que tenim  a l' hort i amb una mica d' imaginació ens ha sortit aquest plat.
Contrast de gustos molt bons, ha tingut molt d' èxit. El podem menjar una mica calent o bé fred (segons gustos de cadascú)

INGREDIENTS PER 2 PERSONES

  • Mig tomàquet de Montserrat
  • Una ceba petita de figueres
  • Un carbassó petit
  • Gambes pelades congelades
  • 2 ous
  • 4 o 5 patates petites
  • alfàbrega
  • sal
Per començar hem tallat el carbassó i la ceba a daus.Escalfem una paella amb una mica d' oli i ho fregim tot a foc lent fins que ens quedi rosset i reservem

Mentrestant netegem les patates sense pelar-les i les fem bullir senceres durant uns 25minuts juntament amb 2ous.  Un cop cuites les pelem i les tallem a rodanxes.

 Tallem el tomàquet de Montserrat a daus i reservem
I finalment fregim les gambes al punt.

Un cop hem fet tot el procés ja ho podem emplatar. Hi hem posat primer de base les patates amb una mica de sal, seguidament hi afegim el carbassó amb la ceba, el tomàquet i finalment hi afegim l'alfàbrega.
Per decorar afegim les gambes i l'ou dur i l'amanim amb un bon raig d' oli d'oliva,


I BON PROFIT!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada