Total de visualitzacions de pàgina:

12 de juny de 2012

TZATZIKI


Aquesta és una salsa característica de la cuina grega i turca, feta a base de iogurt i cogombre.
És una salsa molt refrescant i ideal per prendre com a aperitiu amb uns bastonets de pa.





INGREDIENTS:

·      3-4 cogombres (dependrà del tamany)
·      3 iogurts naturals tipus grec
·      1 raig de suc de llimona
·      2-3 alls
·      sal, pebre i fulles de menta

PROCEDIMENT:

1- Pelem els cogombres, els partim per la meitat, els hi retirem les llavors amb una cullereta i els piquem (no ha de quedar massa petit ja que és bo que es trobin trossets de cogombre). Llavors els deixem en un plat i sobre paper absorbent perquè deixin anar tota l’aigua, això és molt important ja que sinó la salsa quedarà aigualida.




2- Mentrestant en un recipient barregem els alls ben picats amb els iogurts, el raig de suc de llimona, unes fulles de menta picades i finalment el cogombre. Per acabar sal-pebrem al gust.


3- Servirem ben fred acompanyat de bastonets de pa o similar per anar picant.


BON PROFIT!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada