Total de visualitzacions de pàgina:

3 de juny de 2012

PASTISSET DE POMA VIENÈS

Aquesta recepta és extreta de l'aula gastronòmica de Salt pel pastisser Lluís Blanch.

INGREDIENTS

  • 3 Pomes Golden
  • 300 gr de mantega
  • 300gr de farina d'ametlla
  • 150 gr de sucre glaç
  • 6 ous
  • Pasta de full



 Per començar barregem la mantega desfeta i el sucre.Seguim afegint els ous i finalment la farina d'ametlla.No cal muntar els ingredients és suficient barrejar-los.


 Folrem amb un motlle la pasta de full i hi afegim la barreja anterior.










I finalment decorem amb la poma tallada a trossets











També podem fer la presentació amb pastissets individuals tot seguint el mateix ordre.


Finalment escalfarem el forn entre uns 180-200 graus i deixarem coure entre tres quarts d' hora i una hora amb la opció de l'aire.
Els motlles individuals estaran cuits abans uns 35 minuts aproximadament.
BON PROFIT!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada