Total de visualitzacions de pàgina:

10 de juny de 2012

PASTÍS FRED DE PLÀTAN



Aquest és un pastís molt senzill, fet amb gelatina. És una bona opció quan tenim plàtans que estan a punt de fer-se malbé.

INGREDIENTS:

·      4 plàtans
·      3 iogurts naturals
·      5 cullerades de sucre morè
·      200 ml de llet
·      1 sobre de gelatina o l’equivalent en làmines de gelatina
Per la base:
·      200 g de galetes
·      120 g de mantega

PROCEDIMENT:

1- Primer farem la base: triturem les galetes fins que estiguin ben fines, llavors hi afegim la mantega fosa i barregem fins tenir una massa fina i homogènia. Ho posem en un motlle i ho coem uns 5-10 minuts al forn.


2- Posem la gelatina en una tasseta d’aigua freda per hidratar-la. En un recipient batem els plàtans amb els iogurts i el sucre.

3- Mentrestant en un cassó escalfem la llet, quan estigui ben calenta hi afegim la gelatina i barregem fins que estigui ben dissolta. Ho deixem refredar uns minuts i llavors ho mesclarem a la barreja anterior.

4- Finalment ho abocarem al motlle on hi tenim la base de galeta i ho deixarem refredar a la nevera mínim 6 hores perquè qualli bé.


5- Un cop quallat podem decorar per sobre amb una mica de xocolata.


Espero que us agradi.

BON PROFIT!!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada