Total de visualitzacions de pàgina:

17 de juny de 2012

MACARRONS DE L'ÀVIA


Aquesta recepta és de la meva mare, que abans la feia l'àvia, la cuina catalana va passant de generació en generació amb l'esperança que no es perdi la nostra cuina.
Espero que us agradi

INGREDIENTS
 Per unes 10 persones
  • 1kg de macarrons
  • 1 pot de tomàquet triturat natural de quart de quilo
  • 1kg de carn de botifarra
  • 3 cebes grans
  • sal
Primer de tot agafarem la ceba  la tallarem i la ratllarem. En una paella amb una mica d' oli hi afegirem la ceba i la deixarem rossejar de mica en mica.
Mentrestant  es cou la ceba en una altra paella fregirem la carn de la botifarra, d'aquesta manera els macarrons ens quedaran més gustosos.

Un cop tinguem la ceba ben cuita  hi afegirem la carn  que hem fregit al mateix temps. Remenarem una mica hi afegirem el tomàquet i un pessic de sal.
Deixarem fer la "xup-xup" fins que la salsa es redueixi i ja estarà llesta per afegir als macarrons.
Finalment bullirem els macarrons i els escorrarem fins que no ens quedi gens d'aigua. Els abocarem en una cassola i afegirem la salsa tot remenant fins que quedi ben lligat.
A casa ens agrada posar els macarrons a la plata de forn afegint formatge ratllat i gratinar-los una mica abans de servir-los.
BON PROFIT!!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada