Total de visualitzacions de pàgina:

3 de juny de 2012

DAUS DE GINTÒNIC


Aquest aperitiu el vaig provar fa uns dies en un restaurant i he provat de fer-lo. És una gelatina de gintònic, dolceta i amb un toc de llimona, per qui vulgui també pot provar-ho a fer de postres.

INGREDIENTS:
·      150 ml d’aigua
·      150 g de sucre
·      El suc d’una llimona i la ratlladura de la pell
·      125 ml de ginebra
·      200 ml de tònica
·      1 sobre de gelatina


PROCEDIMENT:
1- Posem l’aigua i el sucre en un cassó al foc fins que comenci a bullir, llavors hi afegim la ratlladura de llimona i deixem infusionar uns 2-3 minuts.
2- Mentrestant haurem posat la gelatina en una tasseta d’aigua freda perquè es vagi hidratant i després ho afegim al cassó anterior i barregem bé fins que la gelatina estigui dissolta.
3- En un recipient haurem barrejat la ginebra amb la tònica i el suc de llimona.
4- Per acabar barregem les dues mescles, ho posem en un motlle i deixem refredar a la nevera un mínim de 6 hores perquè qualli.


Us animo a provar aquest aperitiu original.


BON PROFIT!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada