Total de visualitzacions de pàgina:

8 de juny de 2012

CALAMARS FARCITS DE CARN


INGREDIENTS

  • 2Kg de calamars
  • 750 gr de carn picada
  • 4 ous bullits
  • 1 got de vi blanc
  • 4 tomàquets
  • 4 cebes
  • oli

Per la picada: galeta, all , julivert i ametlles

Primer de tot netejarem el calamar separant les potes. En una cassola  amb oli posarem les potes del  calamar i les deixarem coure juntament amb la carn de la butifarra durant uns 25 a 30minuts.
 Quant estigui cuit ho passarem per la picadora  juntament amb els ous bullits per tal de què ens quedi una pasta fina per poder omplir els calamars
Un cop tinguem la carn picada omplirem amb compte els calamars i els tancarem amb l'ajuda d' un escuradents.
En una cassola  posarem a coure els calamars farcits prèviament salats i empebrats, els tomàquets i les cebes,i deixarem coure fins que ens quedi una mica rossejat. En aquest moment hi tirarem el got de vi i taparem la cassola i a foc lent deixarem que vagi fent el "chup-chup" i de tant en tant haurem de remenar per tal de què no se'ns enganxi. Deixarem coure entre 45minuts i una hora aproximadament.


Un cop ha passat els 45 minuts, agafarem els calamars i els tallarem a rodanxes.
La resta de la salsa la passarem pel turmix i l'afegirem a sobre els calamars.
Farem la picada amb els ingredients abans anomenats i ho afegirem a sobre els calamars. Deixarem coure una estona i ja tindrem el plat llest per menjar.
Si observem que ens falta líquid podem afegir una mica de brou de carn o bé aigua.

BON PROFIT!!!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada