TRUFES GELADES AMB CROCANT DE SÈSAM


Una recepta de l'aula gastronòmica de Salt del pastisser Lluís Blanch.
Esperem que us agradin, són boníssimes!!!!!

INGREDIENTS
  • 500cc de nata
  • 250 gr de xocolata al 70%
  • 50gr de sèsam
  • 50gr de sucre
Primer de tot farem el crocant de sèsam. En una paella posarem el sucre i el sèsam i a poca temperatura anirem remenant fins que ens agafi un color torrat. No cal que el sucre ens quedi del tot desfet (caramelitzat), ens interessa que es torri el sèsam i el sucre no s'acabi de desfer.


Seguidament farem la trufa. Desfarem la xocolata al bany maria o al microones i deixarem refredar. Muntarem la nata (no muntar del tot) i de quatre parts en separarem una per barrejar amb la xocolata.


 I finalment afegirem la resta de nata i el sèsam i barrejarem. Per presentar les trufes agafarem motlles petits i amb l'ajudad' una màniga pastissera farem les trufes i les posarem al congelador.



BON PROFIT!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comentaris

Entrades populars