CANYES DE FULL AMB COMPOTA DE POMA


Aquesta és una recepta senzilla de fer, les canyes les fem amb pasta de full comprada a punt per coure. En aquesta ocasió les he farcit de compota de poma, però podeu farcir-les del que vulgueu: xocolata, crema…






























INGREDIENTS:

·      1 o 2 bases de pasta de full
·      2 o 3 pomes Golden
·      2 cullerades de sucre
·      Un raig de conyac
·      Canyella en pols
·   Ametlla laminada
·   Melmelada de prèssec

PROCEDIMENT:

1- Primer preparem la compota de poma: pelem les pomes i les tallem a daus petits. La posem en una paella calenta amb una culleradeta de mantega i deixem daurar 1-2  minuts, llavors tirem el sucre, la canyella i el raig de conyac. Deixarem coure fins que la poma estigui ben cuita.


2- Estirem la pasta de full, la tallem a quadrats d’uns 12-15 cm i enmig de cada una hi posem compota de poma. Llavors tanquem cada una de les canyes, els donem la volta (així la part que tanca les dues vores quedarà a sota) i aixafem lleugerament els laterals perquè la compota no surti.




3. Posem les canyes en una safata de forn i sobre paper vegetal. Posem per sobre sucre blanc i ametlla laminada. Courem al forn uns 15-20 minuts a 180º (fins que la pasta de full estigui durada).



4- Un cop les traiem del forn les podem pintar amb melmelada de préssec diluïda amb una mica d’aigua, així quedaran més brillants.



ESPERO QUE US AGRADIN. BON PROFIT!!!!




Recordeu que tot el que feu amb pasta de full (ja sigui dolç o salat) és bo menjat el mateix dia, ja que d’un dia per l’altre la pasta de full queda tova.

Comentaris

Entrades populars