Total de visualitzacions de pàgina:

28 d’abril de 2012

CRESPELLS DE BACALLÀ




Recepta cedida per en Josep Perez, ens ha explicat que aquesta recepta la fa la seva mare i en menja des de que era petit , li encanta!!!
Us haig de dir que els hem menjat per dinar i realment son molt bons i a la mainada els ha encantat.

INGREDIENTS
  • ·         300 gr de bacallà dessalat
  • ·         1 patata gran
  • ·         50 gr de farina
  • ·         2 ous
  • ·         2 alls i Julivert
  • ·         1 sobre llevat tipus Royal
  • ·         Oli






 
 Primer de tot  tallarem la patata a trossos petits i posarem a bullir juntament amb el bacallà durant uns 15 minuts.
Seguidament escorrerem el bacallà i la patata i amb l’ajuda d’ una forquilla ho triturarem fins que quedi  una massa fina. Afegirem la picada d’all i julivert i seguirem remenant fins que quedi ben barrejat.







Separarem les clares del rovell , i batrem una mica la clara perquè agafi  més consistència i l’afegirem a la barreja anterior i seguidament afegirem el rovell i el llevat  fent la mateixa operació.









 Finalment afegirem la farina  i un raig d’aigua tot barrejant fins aconseguir la consistencia desitjada (no ha de quedar molt espessa)
En una paella escalfarem oli abundant i amb l’ajuda de dues culleres soperes farem la forma dels crespells i els fregirem durant uns minuts fins que quedin rossos i els retirarem en un plat amb paper absorbent.


I ja estaran apunt per menjar
BON PROFIT!!!!!!!!!

3 comentaris: