Total de visualitzacions de pàgina:

29 d’abril de 2012

COCA DE VIDRE



Aquesta recepta està treta dels taller de cuina del mercat de Salt.
És molt senzilla ja que la base la fem amb massa de pizza comprada.

INGREDIENTS:

·      Massa de pizza (en aquest cas he comprat bases de mini-pizzes individuals, però també es por fer amb una massa gran)
·      Pinyons
·      Sucre blanc
·      Anís


PROCEDIMENT:

1- Estirem a base de pizza amb un corró perquè quedi ben fina, llavors afegim per sobre pinyons i els aixafem una mica amb el mateix corró perquè no es desenganxin.

2- Després afegim per sobre una bona capa de sucre i enfornem a uns 190º uns 15 minuts.


3- Quan traiem les coques del forn, encara calentes, les ben ruixem d’anís. Deixem refredat i ja estaran a punt per menjar.










SENZILL, RÀPID I BONÍSSIMES!

ESPERO QUE US AGRADIN!!

1 comentari:

  1. Bona nit Iolanda.
    Soc la Lourdes de la Cuina de Salt, jo també l'he fet la coca, però amb una variant......no hi he possat anís, si no, Cointreau.....es boníssim !!!!
    Una abraçada.

    ResponElimina