Total de visualitzacions de pàgina:

4 de març de 2012

SÍPIA AMB MANDONGUILLES







INGREDIENTS

  • 2 Sípies grans
  • 6 o 7 cebes petites de figueres
  • 12 mandonguilles
  • 1 raig de conyac
  • Sal i oli








Primer de tot posem una mica d'oli en una paella i afegim la ceba tallada a trossos grans ,(a mi m'agrada trobar trossets de ceba quan hem menjo la sípia.)










Quant la ceba agafi color afegirem la sípia tallada a trossos ( la salsa marró d´una sípia.no la tinta), la sal al gust  i un raig de conyac tot deixant fer la xup-xup durant uns 30 minuts,remenat amb compte perquè no s'enganxi.









Mentrestant rossejarem les mandonguilles amb una paella amb una mica d'oli



Passats els trenta minuts afegirem les mandonguilles a la paella amb la ceba  la sípia rectificarem de sal i acabarem de coure durant un quart d' hora aproximadament i ja tindrem el plat llest per emplatar.






BON PROFIT!!!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada