Total de visualitzacions de pàgina:

26 de març de 2012

PATATES FARCIDES DE BACON I PORRO



INGREDIENTS:
· 6-8 patates mitjanes
· 200 g bacon
· 2 porros
· 150 ml crema de llet
· 1 cullerada de mantega
· Formatge ratllat per gratinar


PROCEDIMENT:
1- Partim les patates per la meitat, els hi fem una creu enmig amb un ganivet, sal-pebrem, posem un raig d’oli d’oliva sobre de cadascuna i coem al forn uns 40 minuts (fins que la polpa de la patata estigui tendre).
2- Posem a escalfar una paella amb un raig d’oli d’oliva, hi posem el porro tallat ben petit i quan aquest estigui daurat i afegim el bacon i deixem sofregir tot junt.
3- Quan les patates ja estan cuites els hi traiem la polpa amb una cullera, amb cura de no foradar la pela. La polpa que hem tret la posarem a un bol amb la cullerada de mantega i la crema de llet i ho batem fins quedar un puré fi.





4- Aboquem el puré a la paella amb el bacon i el porro, ho barregem bé i rectifiquem de sal si és necessari. Llavors ja tindrem el farcit a punt per anar omplint les patates, els hi posem formatge ratllat per sobre i gratinem uns minuts al forn.


Espero que us agradin.
BON PROFIT!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada