Total de visualitzacions de pàgina:

15 de març de 2012

LLUÇ AMB CLOÏSSES AL FORN

INGREDIENTS (4 persones)
  • Un lluç gran tallar a rodanxes
  • 500gr de cloïsses
  • Julivert
  • 4 o 5 grans d'all
  • oli
  • sal
Primer de tot preparem la salsa. Amb la batedora posem els alls(més o menys alls segons la preferència de cadascú) , el julivert i oli abundant . Ho picarem fins que ens quedi ben barrejat  ho reservem.
Seguidament posem el lluç a la safata del forn i el condimentem amb la meitat de la barreja anterior a sobre cada peça de lluç amb una mica de sal  i ho posem a coure al forn fins que ens comenci a agafar color ,uns 20 minuts.
 Un cop comenci a estar cuit i afegirem les cloïsses i la resta de l`oli que teníem reservat prèviament per tal de que el peix no ens quedi sec.
I ja el tindrem llest per servir

És una recepta molt senzilla però heu de tenir en compte que el peix amb poc temps és cuit , vigileu que si queda molt fet el resultat no serà tant bo.

BON PROFIT!!!!!

1 comentari:

  1. Doncs, ara mateix m'en vaig a fer-lo.

    Avui dinarem lluç amb cloïsses!

    ResponElimina