Total de visualitzacions de pàgina:

17 de març de 2012

LIONESES DE PASTA DE FULL


La Yolanda i jo vàrem anar a un curs de cuina de les cuineres de Salt, que ens van donar la idea de fer-les.

Aquesta recepta és molt senzilla i té molt d`èxit!!!!! esperem que us animeu a provar-la.



INGREDIENTS
  • 2 làmines de pasta de full fresca
  • Sucre i farina
  • 300cc de nata per omplir-les
Primer de tot estirem la pasta de full sobre una superfície untada amb farina i sucre , per tal de què la massa s' enriqueixi de dolç.




Amb l'ajuda d' un motlle farem la forma de les lioneses, en el nostre cas ho fem amb un got de mida petita


 I les posem en una plata de forn amb paper vegetal perquè no se'ns enganxin i a sobre tornem a posar sucre. Podem aprofitar els retalls que ens quedin a la massa per acompanyar les lioneses.
Les posarem al forn a uns 180 graus durant 20 minuts aproximadament, depenent del forn i un cop fetes les deixarem refredar i les obrirem per la meitat.
Les podrem omplir del que volgueu, en el nostre cas hem utilitzat nata i crema catalana.

BON PROFIT!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada