Total de visualitzacions de pàgina:

10 de març de 2012

BROTXETES DE MAGRET D’ÀNEC AMB SALSA DE MADUIXA AL VI NEGRE


Avui he comprat al mercat unes brotxetes de magret d’ànec, però si voleu podeu comprar un magret sencer i fer-les vosaltres.
He pensat fer-les amb una salsa de melmelada de maduixa i vi negre, ha quedat molt bona, us animo a provar-ho!!


INGREDIENTS:
· 2-3 brotxetes de magret d’ànec per persona.
Per la salsa:
· ½ got de suc de taronja
· ½ got de vi negre
· 1 cullerada sopera de maicena
· 2 cullerades soperes de melmelada de maduixa
PROCEDIMENT:
1- En un bol posem el suc de taronja amb el vi i la maicena i barregem perquè no quedin grumolls. Ho aboquem a una paella calenta i deixem coure una 10 minuts tot remenant.
2- Llavors afegim la melmelada de maduixa i seguim coent a foc mig uns 20 minuts fins que redueixi i quedi una salsa espessa.
3- Quan la salsa ja estigui feta escalfem la planxa, hi posem un raig d’oli d’oliva i coem les brotxetes. Les courem amb el foc fort però poca estona, volta i volta, i condimentem amb sal gruixuda. El magret és bo quedi poc fet per dins, però en funció del vostre gust les podeu coure més.
4- Servirem les brotxetes ben calentes, acabades de coure i acompanyades de la salsa.
Bon profit!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada