BROTXETES DE MAGRET D’ÀNEC AMB SALSA DE MADUIXA AL VI NEGRE


Avui he comprat al mercat unes brotxetes de magret d’ànec, però si voleu podeu comprar un magret sencer i fer-les vosaltres.
He pensat fer-les amb una salsa de melmelada de maduixa i vi negre, ha quedat molt bona, us animo a provar-ho!!


INGREDIENTS:
· 2-3 brotxetes de magret d’ànec per persona.
Per la salsa:
· ½ got de suc de taronja
· ½ got de vi negre
· 1 cullerada sopera de maicena
· 2 cullerades soperes de melmelada de maduixa
PROCEDIMENT:
1- En un bol posem el suc de taronja amb el vi i la maicena i barregem perquè no quedin grumolls. Ho aboquem a una paella calenta i deixem coure una 10 minuts tot remenant.
2- Llavors afegim la melmelada de maduixa i seguim coent a foc mig uns 20 minuts fins que redueixi i quedi una salsa espessa.
3- Quan la salsa ja estigui feta escalfem la planxa, hi posem un raig d’oli d’oliva i coem les brotxetes. Les courem amb el foc fort però poca estona, volta i volta, i condimentem amb sal gruixuda. El magret és bo quedi poc fet per dins, però en funció del vostre gust les podeu coure més.
4- Servirem les brotxetes ben calentes, acabades de coure i acompanyades de la salsa.
Bon profit!!

Comentaris

Entrades populars