Total de visualitzacions de pàgina:

10 de març de 2012

AMETLLATS (GALETES D’AMETLLA)




INGREDIENTS:
· 150 g d’ametlla marcona crua
· 250 g d’ametlla en pols
· 350 g de sucre blanc fi
· 4 clares d’ou


PROCEDIMENT:
1- En primer lloc muntem les clares a punt de neu, llavors afegim el sucre i l’ametlla en pols i ho barregem fins que quedin els ingredients ben homogenis.


2- Posem la massa en una mànega pastissera i en farem petites boletes sobre paper vegetal en una safata de forn.
Entre les boles hi deixarem almenys uns 2 cm ja que llavors s’aplanen soles (ja que la massa no queda massa espessa) i al forn creixeren una mica.
3- Sobre de cada galeta hi posarem una ametlla i courem al forn prèviament calent a 180º uns 10 minuts (estar alerta i treure-les quan agafin color daurat, es couen molt ràpid).

Les podreu guardar en una caixa metàl·lica i aguantaran varis dies.

Espero que us agradin!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada