Total de visualitzacions de pàgina:

25 de febrer de 2012

XAMPINYONS FARCITS





INGREDIENTS:
· 15 xampinyons grans
· 300 g de carn picada (jo agafo barreja de vedella i porc)
· 1 ceba mitjana
· 1 gra d’all
· 1 cullerada de maicena
· 250 ml de llet
· Formatge ratllat
PROCEDIMENT:
 


1- Netegem bé els xampinyons i els buidem per sota tallant-lis el peu. En una paella amb oli d’oliva calent fregim el cap dels xampinyons 2-3 minuts per cada costat. Els retirem i reservem.











 




2- En la mateixa paella, sofregim la ceba picada, i quan aquesta estigui daurada afegim l’all també picat i acabem de sofregir tot junt. Llavors afegim la carn picada i els peus dels xampinyons també picats fins que estigui tot ben cuit.







3- Un cop cuit ho passem a la picadora perquè quedi una massa fina i ho tornem a abocar a la paella. Si voleu, aquest pas el podeu saltar, llavors la massa pel farcit quedarà amb més grumolls, dependrà del vostre gust.
 




Un cop tornada la massa a la paella hi afegirem la cullerada de maicena, deixem una estona que quedi dauradeta i llavors aboquem la llet, i tot remenant deixem que quedi espès. Sal-pebrem al nostre gust.










 




4- En una safata de forn posem els caps dels xampinyons panxa enlaire i amb una cullereta els anirem omplint de la massa que acabem de fer. Posem formatge ratllat per sobre i gratinem al forn.






















BON PROFIT!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada