Total de visualitzacions de pàgina:

12 de febrer de 2012

Pollastre amb bolets



INGREDIENTS

  • 1 Pollastre tallat en 8 talls i sense pell
  • 7 o 8 cebes petites
  • 3 tomàquets petits tallats per la meitat
  • oli
  • sal
  • Un raig de conyac
  • Bolets
  • Farina
Primer de tot en una cassola posarem oli abundant , quant estigui calent hi afegirem el pollastre amb una mica de salt i ho taparem fins que quedi dorat i seguidament ho girarem.  Un cop estigui ben ros hi afegirem les cebes i el tomàquet i ho tornarem a tapar fins que tinguin una mica de color.
Posarem un raig de conyac i deixarem fer la xup-xup durant un 15 minuts.
Anirem preparant els bolets (hem utilitzat bolets en conserva),els enfarinarem i traurem la farina sobrant (no cal que estiguin molt enfarinats)

Afegirem els bolets a la cassola amb una mica de salt i deixarem coure amb la cassola tapada durant uns 3/4 d'hora i 1 hora.
 I ja tindrem el pollastre a punt per menjar


BON PROFIT!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada