Total de visualitzacions de pàgina:

15 de febrer de 2012

Pa de Pessic


INGREDIENTS

  • 6 ous
  • 125 gr de sucre
  • 125 gr de farina
  • 1 cullerada de llevat en pols tipus "Royal"

Separem els rovells de les clares.En un vol posarem els rovells i el sucre i ho batrem una estona fins que quedi una consistència de mantega i sembli que hagin doblat el volum.





Tot seguit hi afegirem la farina i el llevat, tamisats i remanarem bé.
Ens quedarà una massa espessa que l'aclarirem amb les clare muntades, tot remanat en forma de cercle i afegir la clara de mica en mica per tal de no perdre el volum.








 Ho posarem en una plata i previament escalfarem el forn a 170º i deixarem coure uns 15-20 minuts. Si tenim la possibilitat de coure'l amb la opció del forn que tingui aire millor i si no és possible el posarem a coure amb el foc de baix i quant començi a quedar ros amb el de dalt.











Una manera de saber que el pa de pessic pot començar a estar cuit, és per la olor que despren a través del forn i seguidament amb un escuradents foradar el pastís i si és cuit l'escuradent sortirà net.


BON PROFIT!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada