Total de visualitzacions de pàgina:

24 de febrer de 2012

MUFFINS



INGREDIENTS:
· 1 ou
· 75 g d’oli de gira-sol
· 150 g de sucre
· 250 g de farina
· 200 ml de llet
· ½ de llevat en pols tipus Royal
· 1 culleradeta de sucre amb vainilla
Aquesta és la base per fer els Muffins, a partir d’aquí podrem afegir diferents ingredients per fer les variacions que vulguem: xocolata, aranyons, nous, poma, melmelada...


PROCEDIMENT:
1- Primer mesclem el sucre amb l’oli, l’ou i la llet.
2- Llavors afegim la farina tamisada amb el llevat i la vainilla. Barrejarem bé fins obtenir una massa fina.
3- Omplirem els recipients 2/3 parts de la seva capacitat. Els que omplirem amb aquesta massa base seran per fer muffins normals, o bé per omplir-los un cop refredats amb melmelada, Nutella.... amb l’ajuda d’un “biberó”.
4- També podem guardar una part de la massa base i mesclar-la amb nous, xocolata... i farem altres variacions.
5- Courem al forn a uns 180-200º uns 15 minuts (dependrà de si els recipient són més o menys grans, comprovarem punxant amb un escuradent o similar per saber que la massa està ben cuita).


1 comentari: