Total de visualitzacions de pàgina:

5 de febrer de 2012

Coca de xocolata


INGREDIENTS
  • 3 ous
  • 300gr de farina
  • 150 gr de sucre
  • 100gr de mantega
  • 1 got de llet
  • 100 gr de xocolata amb pols
  • 1 sobre de llevat tipus Royal
  • 1 pessic de salt
La manera de fer la coca és tal com he fet amb les altres receptes. És molt important primer batre els ous amb el sucre fins que quedi una massa consistent i de color clar.Després afegirem la llet i la mantega prèviament desfeta al microones.
Quant ho tinguem tot barrejat hi afegirem la resta d' ingredients de mica en mica, i un cop tinguem la massa ben homogènia i afegirem trossets de xocolata .
Agafarem un motlle untat amb oli (he utilitzat un motlle de silicona) i posarem la massa.
Escalfarem el forn a una 180º i deixarem coure el pastís uns 30 minuts. Sabrem que ja comença a estar cuit quan sentim olor i al punxar-lo amb un ganivet surti net.

I ja el tindrem a punt per menjar, i encara serà més bo si quant el servim hi afegim una mica de xocolata desfeta.

AMB THERMOMIX

Posarem els ous i el sucre i amb la papallona programarem 1 minut temperatura 40, velocitat 3. Després deixarem a velocitat 3 sense temperatura uns 3 minuts. Afegirem la mantega i la llet, a velocitat 3 durant 15 segons. Afegirem el cacau , la farina, el llevat i la sal i barrejarem durant 6 segons a velocitat 3 i abans de posar al motlle ho acabarem de barrejar manualment amb una espàtula.
BON PROFIT!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada