Total de visualitzacions de pàgina:

20 de febrer de 2012

COCA DE TARONJA




Aquesta és una variant de la coca de iogurt, la he fet igual que la coca de ratafia, substituint la ratafia per suc de taronja. Recordeu que les mesures dels ingredients ho farem amb el got de iogurt buit.
INGREDIENTS:
· 1 iogurt natural
· 2 mesures de sucre
· 3 mesures de farina
· 4 ous
· 1 sobre de llevat
· ¾ de mesura d’oli de gira-sol
· ¾ de mesura de suc de taronja


Mesclarem tots els ingredients, menys les clares, fins obtenir una massa ben fina, i al final hi afegirem les clares a punt de neu.

Cuina per Compartir
Untarem un motlle amb mantega i ho posarem al forn calent a uns 180º uns 30-40 minuts.Per saber si la coca està ben cuita punxarem amb un escurandents, si surt sec és que està cuita.

Un cop traiem la coca del forn de seguida la ruixarem amb suc de taronja i tirem per sobre sucre. Podem decorar amb “cagallons” de xocolata.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada